Perfectie tot in detail

https://www.metalura.nl/tuinkamer/

Zomer en winter genieten van ieder moment in je tuin, wie wil dit nu niet. Er zijn weinig mensen die deze luxe ervaren, maar met de tuinkamers van Metalura wordt deze droom werkelijkheid. De kamer voor in je tuin is tot perfectie in detail uitgewerkt, dit om je een gevoel van luxe te geven. De meeste mensen noemen het een verlengde woonkamer, en dat is het eigenlijk ook wel. Naar wens kun je de kamer open en dicht doen, naar gelang de weersomstandigheden.

Ook geschikt voor in de winter

De tuinkamers van Metalura zijn niet alleen geschikt om in de zomer buiten te genieten, de wanden van glas die worden gebruikt zijn ook geschikt om de winter door te brengen. Regen en wind speelt geen rol meer, je zit comfortabel in je tuinkamer en geniet ook in de winter van al het moois wat de tuin heeft te bieden. Het glas wordt op een slimme manier gebruikt, in de zomer schuif je eenvoudig de panelen open en heb je lekker frisse lucht tijdens het buiten zitten.

tuinkamers van Metalura

Welke kamer voor je tuin kies jij?

Er zijn verschillende modellen tuinkamers van Metalura, wanneer je alleen voor het beste wilt gaan dan is De Luxe een kamer voor jouw. De naam zegt het al, en de kamer straalt het ook uit. Veel glas die je winter en zomer laat genieten van je tuin en de prachtige natuur er omheen. Luxe afgewerkt met bijvoorbeeld led verlichting, het glas overstek laat zien dat er echt tijd en aandacht aan de afwerking is besteedt. Ieder paneel kan open worden geklapt om bij mooi weer een geheel vrij uitzicht te hebben naar je tuin.

tuinkamers van Metalura