Woning

Leuke dingen om te doen in je tuin

Heb jij een eigen tuin of ben je van plan iets leuks van je tuin te maken? Dan hebben wij een aantal leuke ideetjes onder elkaar gezet wat jij kan gaan doen in je tuin! In dit artikelen proberen wij wat inspiratie te geven om in de zomer in de tuin te doen!

Ga voor een mooie vlindertuin!

Een prachtige vlindertuin is een ontzettend leuk idee. Kinderen vinden het geweldig om met vlinders te beginnen en ze zijn ook geweldig voor je tuin!

Allebei mijn jongens gaan graag naar tropische tuinen, of het nu in de dierentuin of elders is, en vorig jaar hadden we onderaan onze straat een plant die de vlinders gewoon wild leek te maken. Het was geweldig en ze brachten eeuwen door (meestal als ik een afspraak had en haast had – natuurlijk) alleen maar kijken en wijzen en klappen naar de vlinders. Ik denk dat het zo'n geweldig idee is, zelfs iets eenvoudigs als een paar kommen zoet water in het midden van een vlinder die planten aantrekt, trekt ze naar binnen en dan kun je je voeten opsteken en genieten van het mooie. Klik op de afbeelding voor meer tips en ideeën over wat de beste planten zijn om te gebruiken!

Vogelhuisjes brengen leven in je tuin!

Vogelhuisjes in overvloed op deze link, zo'n geweldige manier om kinderen huizen te laten bouwen die er stijlvol en interessant uitzien voor je tuindecor. Er zijn duizenden verschillende manieren om een ​​vogelhuisje te maken, je kunt vrijwel alles gebruiken! Laat uw fantasie de vrije loop en volg de basisprincipes op deze site. Wonen op het platteland krijgen we een groot deel van de vogels in de tuin, maar laten we eerlijk zijn, het maakt niet uit waar je woont, je kunt geen ouder zijn en een kindvriendelijke tuin willen zonder een manier te hebben om wat dieren aan te trekken de tuin in, vogels zijn een van de gemakkelijkste en leukste dieren om in de tuin te lokken.

Let ook op wat praktische dingen

Het is natuurlijk ook belangrijk om alles schoon en netjes te houden. Een Afvalbak kan hierin uitkomst bieden. Hierdoor zorg je ervoor dat je gemakkelijk al jouw afval in 1 keer kwijt kan en hierdoor heb je niet allemaal rommel in je tuin en kan direct weer verder met het bouwen aan je tuin!

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan om aan de slag te in je tuin!