http://tuinverzorging.startkompas.nl/
Tips

Kunstgras aanleg brengt een hoop voordelen met zich mee

Steeds meer mensen overwegen om kunstgras in hun tuin aan te brengen Veel mensen zijn er nog niet helemaal overuit doordat de vierkantemeterprijzen van kunstgras hoog op kunnen lopen. Toch is het wel verstandig om kunstgras aan te schaffen. Dankzij de voordelen van kunstgras bespaar je jezelf namelijk een hoop tijd, werkzaamheden en kosten die je bij natuurlijk gras wel zou hebben. Het is zelfs mogelijk om de kunstgras aanleg helemaal zelf te doen. Hierdoor bespaar je een hoop geld. 

Het onderhoud van een grasmat

Natuurlijk gras heeft ontzettend veel onderhoud nodig. Dit is bij kunstgras niet het geval. Dit is dan ook het eerste voordeel. De onderhoudswerkzaamheden waar je rekening mee moet houden zullen een aantal uur per week vergen. Helaas kosten de materialen waarmee deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden een hele hoop geld. Je hebt te maken met de kosten van de grasmaaier en de kosten van een verticuteermachine.

kunstgras aanleg

De voordelen van kunstgras na een regenbui

Verder kent kunstgras nog een hoop andere voordelen. Na een flinke regenbui zal een grasveld veld veranderen in een modderbad. Daarnaast zal het erg lang duren voordat het gras en de ondergrond op zijn gedroogd. Gelukkig geldt dit niet voor kunstgras. Als kunstgras nat wordt, zal er geen modder ontstaan. Daarnaast zal kunstgras een stuk sneller opdrogen ten opzichte van gewoon gras.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *