tuin

Koken in de tuin; twee leuke cadeau\’s voor de kookliefhebber

De donkere dagen voor kerst zijn weer begonnen. In de morgen blijft het lang donker en ’s avonds wordt het alweer snel donker, oftewel korte dagen met daglicht. De meeste tijd wordt door de meeste mensen nu binnenshuis doorgebracht. Gezellig met de hele familie eten, spelletjes doen en urenlang televisiekijken dat zijn nu de bezigheden in de avonduren voor velen. Je hebt waarschijnlijk je tuin al helemaal winterklaar gemaakt. De struiken gesnoeid en de tuin set naar binnen. Maar steeds meer mensen genieten ook in de wintermaanden van hun tuin. Met leuke verlichting en een warmtelamp kan je ook nu prima in je tuin verblijven. Ook in je tuin kan je de heerlijkste gerechten maken. Wat dacht je van je eigen pizza maken in je houtgestookte pizzaoven. Of lekker grillen op de Kamado Joe Classic. Kamado Joe is een luxe grill met een Divide & Conquer grillsysteem. Op deze manier kan je ook in de donkere koude dagen genieten van en in je tuin.

Houtgestookte pizzaoven

Het koken in een houtgestookte oven is eigenlijk een exclusief voorrecht. De eeuwenoude manier van bakken samen met een moderne technologie zorgt ervoor dat je pizza's van hoogwaardige kwaliteit kan serveren. Dit proef je zeker terug. Door de isolatie blijven houtgestookte ovens zeer lang warm en verbruik je maar een klein beetje hout. Binnen kan het gemakkelijk tussen de 450 en 500 graden worden, maar de buitenkant is gewoon aan te raken met de hand. Je kunt een pizza binnen 2 minuten klaar hebben. Daarnaast is het fraaie design een echte eyecatcher in het interieur van je tuin.

Kamado Joe Classic

De naam zegt het al, de Kamado Joe Classic is een echte klassieke barbecue. Ze begrijpen daar echt heel goed dat je niets moet veranderen wat goed werkt. In het vernieuwen naar I, II en II zijn er dus vooral details aangepast die de kwaliteit nog verder verbeteren. Kamado Joe is één van de premium merken als het gaat om een goede barbecue. Er zit bijvoorbeeld het unieke Divide & Conquer grillsysteem op, maar verder is ook de afwerking van de barbecue gewoon uitstekend. Het is qua vormgeving gewoon een simpele barbecue van hele hoge kwaliteit. Het voordeel van een Kamado is dat deze makkelijk te verplaatsen is. Zo kun je altijd wel een geschikte plek vinden in je tuin.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *