overkapping bij Verasol
tuin

Een overkapping bij Verasol kopen: welke moet je kiezen

Is het tijd om jouw tuin te voorzien van een mooie overkapping? Gefeliciteerd! Nu komt echter het lastige werk. Er zijn namelijk eindeloos veel manieren om een droog en zonvrij plekje in je tuin te maken. Bekijk eens een overkapping bij Verasol en je zult zien hoeveel er mogelijk is. Welke moet je nu kiezen? Hier lees je meer over de verschillende opties.

Overkappingen kiezen: een lastige klus

De reden dat het lastig is om een overkapping te kiezen is omdat er gewoon ontzettend veel keuze is. Een overkapping bestaat letterlijk in tientallen vormen. Welke moet je nu hebben? Bij Verasol heb je onder andere de volgende opties voor in je tuin:

  • veranda’s
  • tuinkamers
  • carports
  • zonwering
  • glasschuifwanden om je overkapping af te sluiten
overkapping bij Verasol

De veranda

De veranda is met name erg populair. Deze heeft iets romantisch en wordt veel gezien in films. Je moet er echter wel de ruimte voor hebben en een geschikte woning. Een veranda is een aanbouw aan een woning, meestal slechts een afdak steunend op houten palen. De vloer kan de bestaande vloer zijn, maar meestal is een houten vloer aanwezig die gelijk met de vloerhoogte binnenshuis doorloopt.

Tuinkamers

Een tuinkamer gaat nog wel een stap verder dan een terrasoverkapping of veranda. Een tuinkamer is namelijk helemaal afgesloten en daarmee ook vaak de wat duurdere optie. Voordeel is echter dat je hier ook in de winter gebruik van kunt maken. Stel je eens voor hoe lekker je daar kan zitten in de sneeuw met een dekentje en een goed boek! 

overkapping bij Verasol