Diverse beukenhagen

beukenhagen

Er bestaan veel verschillende beukenhagen en dat maakt het juist zo leuk om er eentje uit te zoeken. Online kan je al diverse soorten en modellen vinden. Het is erg prettig om online te shoppen bij Garmundo. Hier is een zeer groot assortiment te vinden uit diverse struiken en hagen. Elke plant staat hier online met een duidelijke foto en omschrijving. De Fagus sylvatica, is een andere benaming voor deze struik, is erg makkelijk om te onderhouden. De verzorging is eenvoudig en kunnen op diverse plekken in de tuin groeien. Deze hagen zijn winterhard en een leuke plaats voor diverse dieren om hier in te verblijven. Dus wanneer je een beetje levendigheid in de tuin wilt hebben, is dit een uitstekende keuze.

beukenhagen

Het onderhouden van een beukenhaag

Wanneer je beuk hoort, zal je waarschijnlijk meteen aan een grote boom denken. Vaak zijn deze bomen te vinden in bossen en parken. Echter is dit model geen grote boom, maar een struik. Een struik welke makkelijk te onderhouden is en eventueel ook makkelijk te snoeien is. Hiermee voorkom je dat er geen plaats meer in je tuin is, wanneer deze haag gaat groeien. Snoeien is dan een optie om dit een beetje in model te kunnen houden.

Ben je van plan om jouw tuin aan te pakken en een mooie haag te gaan planten, maar weet je niet welk soort, neem dan contact op met Garmundo. Zij kunnen jou helpen en het beste advies geven.

beukenhagen