Verasol overkapping
Woning

De tuin in je woning halen

Wat is er nu mooier dan van je tuin en woonkamer proberen een ruimte te maken, dat je het gevoel hebt dat de tuin onderdeel is van de woonkamer. Met een Verasol overkapping heb je echt dat idee, vroeg in het voorjaar kun je al lekker buiten zitten tot laat in het najaar. Want ook tijdens een regenbui blijf je lekker droog zitten, de materialen die worden gebruikt zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je niet veel onderhoud hoeft te plegen aan de overkapping.

Verasol overkapping

Een passend model voor iedere woning

Of je nu een kleine tussenwoning hebt of een riant vrijstaand huis, een Verasol overkapping is er voor iedere woning. Verasol heeft specialisten die je precies kunnen vertellen welke overkapping het beste past bij jouw woning. Houd je van wat meer luxe dan is verwarming,  zonwering en zelfs verlichting ook eenvoudig in te bouwen door de specialisten. Op deze manier kun je zomer en winter, overdag en in de avonden maximaal genieten van je tuin en je overkapping.

Verasol overkapping

Verschillende modellen voor je huis

Een Verasol overkapping is er voor ieder budget, heb je een bepaald budget dan heb je keuze uit drie verschillende soorten uitvoeringen. De Greenline bijvoorbeeld is een prima kwaliteits overkapping voor een bescheiden budget. Echter is het comfort net zo groot als bij de luxere overkappingen. De Highline Cube is een schitterende overkapping met een afwerking waar je de vingers bij aflikt. De eigenschappen garanderen je dat je te maken hebt met een overkapping van hoge kwaliteit en luxe.